SAMSUN / BAFRA - Bafra İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Din KÜltürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Ercüment Duman Öğrencilerimizi mesleğe Hazırlıyor

Mrt

Okul koridorlarına, öğrencilerin ulaşabileceği şekilde mangala, satranç takımları v.b oyun takımları yerleştirilir.

May

Yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitimi kapsamında 2.dönem kazanım değerlendirme sınavını yaptık. Sınava 2 yabancı dil sınıfımızdan toplam 48 öğrenci katıldı.

May

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Zekeriya ER'in hazırlamış olduğu programla Vatanımız ve Mukeddasatımız Uğruna Şehit Olan Eğitimcilerimizi Andık.

May

Yoğunlaştırılmış yabancı dil etkikleri.Hepsi kendi alanında özgün çalışmalar.

May

Şair Şakir KURTULMUŞ ve Şair Fatih TEZCE  tarafından Okulumuzda Şiir ve Edebiyat Üzerine Söyleşi Gerçekleştirildi.

May

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Şeyma Ceylan koordinatörlüğünde yürütülen "English Therapy" adlı e Twinning projesine katılan öğrencilere katılım belgeleri okul müdürümüz Yusuf Yılmaz tarafından verildi.

May

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Sema ÇEBİ tarafından yürütülen "Easy English With Funny Letters" Adlı eTwinning projemizin katılım sertifikaları okul müdürümüz sayın Yusuf YILMAZ tarfından öğrencilerimize verildi.

May

Koordinatörlğünü okulumuz İngilizce öğretmeni Sema ÇEBİ'nin yaptığı "Easy English With Funny Letters" adlı eTwinning projesinin sergisi okulumuzda gerçekleştirildi.Emeklerinden dolayı projede yer alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Elif Uyar' ın koordinatörlüğünde yürütülen Memorable Language Journey adlı etwinning projemize katılan öğrencilerimize katılım belgelerini okulumuz müdürü sayın Yusuf Yılmaz verdi. Okul müdürümüze ve emeklerinden dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitimi kapsamında yabancı dil ağırlıklı sınıflarımızda 1.dönem kazanım değerlendirme sınavını 15 Şubat Salı günü yaptık.