SAMSUN / BAFRA - Bafra İmam Hatip Ortaokulu

eTwinning

Yabancı Dil Eğitimi

May

Öğretmen ve öğrenci toplantılarımızı yapıyoruz. Öğrencilerimizle öncelikle twinspace chatroomda sohbet ettik birbirleriyle İngilizce olarak tanıştılar. Bir sonra ki toplantıda ingilizce konuşup kendilerini tanıtıp proje hakkında düşüncelerini paylaştılar. Ayrıca Magic School yapay zeka aracını ve nasıl kullanılacağını öğrendiler.

Haz

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Sema Çebi koordinatörlüğünde yürütülen "Fun With Words"adlı etwinning projesine katılan öğrencilere katılım belgeleri okul müdürümüz Yusuf Yılmaz tarafından verildi.

Haz

"Fun With Words" etwinning projemizin okul panosunu oluşturduk.

FUN WITH WORDS ETWINNING PROJECT

MNEMONICS ACTIVITY

FUN WITH PROJECT

CROSSWORD LAB PUZZLE ACTIVITY

FUN WITH WORDS ETWINNING PROJESİ

OKUL PROJE TAKIMIMIZ

'Fun With Words ' E-Twinning Projesi  Etkinliğimiz

Fun With Words E-Twinning Projemiz Hakkında

May

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Şeyma Ceylan koordinatörlüğünde yürütülen "English Therapy" adlı e Twinning projesine katılan öğrencilere katılım belgeleri okul müdürümüz Yusuf Yılmaz tarafından verildi.

May

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Elif Uyar koordinatörlüğünde yürütülen "Memorable Language Journey" adlı e Twinning projesine katılan öğrencilere katılım belgeleri okul müdürümüz Yusuf Yılmaz tarafından verildi.

Nis

İngilizce Öğretmenimiz Şeyma Ceylan tarafından yürütülen "English Therapy" e- twinning projesi çalışmalarımız başarıyla tamamlandı. Proje çalışmalarımızı sergilediğimiz sanal sergimizi gezmek için TIKLAYINIZ.

ÖĞRENCİ ÇALIŞMALARIMIZ

Şbt

Şubat ayı etkinlerimiz kapsamında öğrencilerimiz "wordwall" kullanarak İngilizce bir kelime oyunu ve "educaplay" kullanarak İngilizce bir hafıza oyunu hazırladı. Hazırladıkları oyunları hep birlikte oynadılar ve proje ortakları için oyunlarının bağlantılarını paylaştılar.

Şbt

Öğrencilerimizle projemiz kapsamında Safer Internet Day (Daha Güvenli Internet Günü) hakkında konuştuk ve internet güvenliğinin öneminden bahsettik. Ayrıca sloganımızı belirledik : " Beware of what you share online" (İnternette ne paylaştığınıza dikkat edin) Öğrencilerimiz bu sloganla posterlerini hazırladı ve bu günün önemine dikkat çekti.

Şbt

Proje ortaklarımız ve öğrencilerimizle beraber birbirinden güzel ortak ve işbirlikçi çalışmalara imza attık.

Ayrıca 8 Şubat güvenli internet günü kapsamında kodlama etkinliği yaptık.

Tüm ortakların katılımıyla yaptığımız takvim çalışmasında Ekim ayını biz tasarladık.Takvimi sınıflarımıza ve öğretmenler odasına hediye ettik.

Her bir okulun belli harfleri çalıştığı resimli sözlük çalışmasında Q ve R harflerinden oluşan kelimelerimize uygun resimler çizdik.

Canva web2 aracıyla tasarladığımız ayraçlarımızı diğer öğrencilere hediye ettik

Boyama etkinliğiyle tüm ortaklar proje afişimizin belli bölümlerini boyayarak ortaya mükemmel bir çalışma çıkardık