SAMSUN / BAFRA - Bafra İmam Hatip Ortaokulu

Etiket Sonuçları: etwinning

May

Okulumuzda 9 Mayıs etwinning gününü kutladık. Bugüne özel pano hazırladık,boyama etkinliği yaptık. My Journey From Web2 Tools to Ai projemizde çalışan öğrencilerimiz proje ortağı okulların öğrencileriyle ortak video çalışması yaptılar

May

2024 Mart - Mayıs aylarını kapsayan etwinning projemize başladık.İki öğretmen toplantısını ve görev dağılımlarını yaptık.

Haz

Haz

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Sema Çebi koordinatörlüğünde yürütülen "Fun With Words"adlı etwinning projesine katılan öğrencilere katılım belgeleri okul müdürümüz Yusuf Yılmaz tarafından verildi.

May

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Elif Uyar koordinatörlüğünde yürütülen "Memorable Language Journey" adlı e Twinning projesine katılan öğrencilere katılım belgeleri okul müdürümüz Yusuf Yılmaz tarafından verildi.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Elif Uyar' ın koordinatörlüğünde yürütülen Memorable Language Journey adlı etwinning projemize katılan öğrencilerimize katılım belgelerini okulumuz müdürü sayın Yusuf Yılmaz verdi. Okul müdürümüze ve emeklerinden dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimizin Memorable Language Journey etwinning projesinde yaptıkları bütün ürünleri okulumuz koridorlarında hazırladığımız proje panolarımızla tüm okulun beğenisine sunduk.

Şbt

Memorable Language Journey projemiz kapsamında Ocak ayında da çalışmalarımıza hız kesmeden devam ettik.Yine geleneksel yöntemle teknolojiyi birleştirerek hem eğlendik hem öğrendik.

Ocak Ayı Çalışmaları

1-Bookmarks(ayraç)

2-Canva (web2 aracı)

3-Matching(eşleştirme)