SAMSUN / BAFRA - Bafra İmam Hatip Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Yoğunlaştırılmış yabancı dil

May

Yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitimi kapsamında 2. Dönem kazanım değerlendirme sınavını yaptık. Sınava yabancı dil sınıflarımızda eğitim gören toplam 48 öğrencimiz katıldı.

May

Yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitimi kapsamında 2.dönem kazanım değerlendirme sınavını yaptık. Sınava 2 yabancı dil sınıfımızdan toplam 48 öğrenci katıldı.

Kas

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce, 2021-2022 eğitim öğretim yılında imam hatip ortaokullarında yabancı dilde okuma, yazma, konuşma ve dinleme gibi dil becerilerinin daha aktif kullanılabilmesi amacıyla "Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı" çalışma ve etkinliklerini okulumuz uygulamaya başladık.

Okulumuz Yabancı Dil  Kordinatör Öğretmeni Elif Uyar ve zümre öğretmenlerimizin yıl içerisinde yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitimi etkinliklerini bu sayfadan takip edebilirsiniz.